Ha ditt företagsevent hos oss

Farangs unika lokaler lokal lämpar sig utmärkt för såväl stora som små företagsevent. Vi har fullständiga rättigheter sju dagar i veckan och kan ta upp till 200 sittande gäster.

Farang är den perfekta lokalen när det kommer till företagsevent. Mingelparty, produktlansering, minimässa, modevisning och vinprovning är bara några förslag på vilka typer av event som Farang kan användas till.

Företagsevent i unik miljö

Farang inryms i det som en gång var Tulestationen hos Stockholms Elektricitetsverk. Det 700 kvadratmeter stora industriutrymmet ger en unik inramning till ditt företagsevent. Vi har bevarat dess ursprungliga, grova ytstruktur, som i kombination med interiörens mörka träytor och naturmaterial, skapar en enastående och rustik miljö.
Vid ingången öppnar sig en cocktailbar med 50 sittplatser. Barens community table omringas av soffgrupper och utgör en omgivning väl lämpad för olika tillfällen.

Välj storlek på ditt företagsevent

Den höga, 25 meter långa fabrikssalen är hjärtat i restaurangen och lämpar sig ypperligt för företagsevent, men vi har även en del mindre ytor som går att disponera. Huvudmatsalen omges av lägre intimare utrymmen, en drink lounge, samt ett öppet kök. Här har du som gäst möjlighet att från första parkett följa arbetet i köket när maten förbereds.

Vad är det för typ av företagsevent ni har tänkt er? Vi kan anordna frukost, brunch, lunch och middagstillställningar. Tveka inte att höra av er till oss för att få menyförslag och för att komma och titta närmare på lokalen och dess möjligheter med den luftiga matsalen, öppna köket och två barer

Kontakta oss gärna så berättar vi mer

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att ditt företagsevent ska bli en minnesvärd upplevelse samt boka in en tid för att få visa lokalen för er.
Tillsammans kan vi komma fram till den bästa lösningen för just ert företag.

Ring oss på 08-673 74 00 eller skicka oss ett mail till info@farang.se

Kom och upplev share food på farang!