Nyårssupé 2018

Farang vill gärna fira in det nya året tillsammans med er!
Vi öppnar 17.00 för de som önskar en tidig middag och vår andra sittningstid börjar från 20.00

Nya Året till ära serverar vi en unik nyårsmeny.
Denna specialmeny är den enda vi serverar men självklart tar vi hänsyn till eventuella allergier osv.

Kontakta restaurangen via mail eller telefon för bokningar till nyårsafton.

NYÅRSMENY ´YAO YING´  765;-/person

CHA PLU BLAD MED RÄKOR
vermicelli nudlar, rostade jordnötter, regnbågslaxrom

XAO LA LOT ´STREET STYLE´
finmalt och grillat lamm, cha plu blad, sweet chili

KARAMELLGRIS MED GRÖN MANGOSALLAD
palmsocker, grön ´nahm jim´, mynta

STEKT HOKKAIDOKAMMUSSLA ´SATAY´
jordnötsrelish, citrongräs, kokosgrädde

´MORNING GLORY´, SALT & PEPPER TOFU
vattenkrasse, pak choy, krispig gyllene silken tofu

HÖGREV I RÖD CURRY
litchi, tomat, gurk- och ingefärsrelish

THAI JASMINRIS

´ASIAN TOAST´
grillad brioche, karamelliserad banan, chokladkaramell,
glass på ungkokos & palmsocker

LOMBOK
granatäpple, vattenmelon,
vit choklad, myntasorbet

VINREKOMMENDATIONER  glas/flaska

CHAMPAGNE
NV Charles Collin, Brut, Champagne, France  165;-/895;-
NV Pierre Péters, Extra Brut Grand Cru, Champagne, France  199;-/ 1.095;-

VITT VIN
2017 Knipser, Laumersheimer Kappellenberg Riesling, Pfalz, Germany  139;-/695;-
2016 Dr Bürklin-Wolf, Altenburg Premier Cru Riesling, Pfalz, Germany  199;-/990;-

RÖTT VIN
2016 Pelissero, Dolcetto d’Alba Munfrina, Piemonte, Italy  135;-/645;-
2014 Simon Bize, Savigny-Les-Beaune Les Bourgeots, Bourgone, France  199;-/995;-

SÖTT VIN
2015 Dr. Bürklin-Wolf Wachenheimer Riesling Auslese, Pfalz Germany  135;-6cl/795;-37,5cl

MENY FÖR BARNEN  175;-/person

MENY ‘ANAK-ANAK’

KARAMELLGRIS
knaperstekt gris, palmsockerkaramell

KYCKLING ´SATAY´
rostade jordnötter, kokosgrädde

THAI JASMINRIS

´PHANANGAN BOUNTY´
ungkokosglass, saltkaramell,
kristalliserad choklad, vispad kokos