Välkommen till vår bar

Farangs bar är diskret belägen i en gammal industriell miljö i utkanten av Stockholms centralaste delar. Innanför dörren till restaurangen välkomnas du av en lång bardisk i betong. Den råa men mysiga inredningen fungerar som en perfekt bakgrund för såväl en drink i baren som en helkväll i en pulserande atmosfär.

After Work

Vår ambition är tydlig i Farangs bar! Vi vill vara den perfekta värden oavsett om ni önskar ett glas Champagne i baren eller om ni vill njuta av en Dry Martini i väntan på ert middagssällskap. Kanske vill ni sitta och småprata över en flaska vin efter jobbet eller också gör ni det till en hel utekväll med gänget. Ni väljer själv vilken upplevelse ni är ute efter och vårt mål är att ni njuter av varje sekund.

Cocktails

Vi anser att varje cocktail har sin egen personlighet och vi spenderar många lustfyllda timmar med att fullända idéer och kombinera smaker. Våra innovativa bartenders har en verklig passion för hantverket att skaka cocktails och blanda smaker. Vi erbjuder även en omfattande repertoar av klassiker som vi älskar och vi hoppas att även ni kommer att göra det. Var och en av våra bartenders har sin egen specialitet så var inte rädd att fråga efter just din favorit.

Vad sägs om att starta kvällen med en spännande cocktail i Farangs bar för att sen övergå till restaurangen där ni får skämma bort er själva med de fantastiska smakerna som det sydostasiatiska köket har att bjuda på? Våra cocktails passar perfekt till våra rätters smakexplosioner.drinkmenyer juni 2019 hemsida

Kom och upplev share food på farang!