Festlokal för alla tillfällen

Det är inte svårt att hitta en festlokal i Stockholm men vi törs påstå att vår lokal ger ett bestående intryck samtidigt som vi erbjuder en unik meny.

Hela restaurangen kan abonneras av såväl privatpersoner som av företag. Dina idéer i kombination med vår erfarenhet gör att vi tillsammans kan skapa en personlig och oförglömlig fest för dig och dina gäster.

Farangs stämningsfulla och rymliga lokal lämpar sig utmärkt för såväl stora som små evenemang. Vi har fullständiga rättigheter sju dagar i veckan. Vi kan duka för ca 200 sittande gäster och arrangera frukost, brunch, lunch och middagstillställningar.

Mingelparty, produktlansering, utställning, modevisning och vinprovning är bara några förslag på vad Farang kan användas till både vad gäller företagsevent och privata bjudningar och fester.
Tveka inte att höra av er till oss för att få menyförslag och för att komma och titta närmare på lokalen och dess möjligheter med den luftiga matsalen, öppna köket och två barer.

Fråga oss om vår lokal

Låter detta som det passar dig? Kom gärna till oss och ta en titt, eller kontakta oss så berättar vi mer.
Vi samråder gärna med er för att få fram den meny som passar just er tillställning. Skicka ett mail till info@farang.se, eller ring 08-6737400 så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan ordna en oförglömlig fest för er.

Om ni inte önskar abonnera hela restaurangen går det även bra att göra en reservation för ett större sällskap i restaurangen de kvällar vi har övriga gäster i lokalen.

Kom och upplev share food på farang!