Festlokal för alla tillfällen

Det är inte svårt att hitta en festlokal i Stockholm men vi törs påstå att vår lokal ger ett bestående intryck samtidigt som vi erbjuder en unik meny.

Som festlokal kan hela restaurang Farang abonneras av såväl privatpersoner som av företag. Dina idéer i kombination med vår erfarenhet gör att vi tillsammans kan skapa en personlig och oförglömlig fest för dig och dina gäster.

Unik festlokal

Vår 700 kvadratmeter stora lokal går att boka för middagar, bröllop, mingel och andra typer av fester och event. Den rustika miljön skapar en inramning som är svår att hitta i någon annan festlokal.

Festlokal med anor

Våra lokaler på Tulegatan 7 skapades ursprungligen för Stockholms Elektricitetsverk kring förra sekelskiftet och festlokal var väl egentligen det sista man tänkte på när byggnaden kom till. I vår regi har lokalerna fått nytt liv, med varm inredning av mörka träslag och naturmaterial, samtidigt som vi har bevarat den industriella känslan.

Den gamla, 25 meter långa fabrikssalen utgör restaurangens hjärta. Den omges av intimare utrymmen och ett öppet kök där man som gäst kan se maten förberedas och få en inblick i arbetet i köket.

Fråga oss om vår lokal

Låter detta som en festlokal för dig? Kom gärna till oss och ta en titt, eller kontakta oss så berättar vi mer.
Vi samråder gärna med er för att få fram den meny som passar just er tillställning. Skicka ett mail till info@farang.se, eller ring 08-6737400 så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan ordna en oförglömlig fest för er.

Om ni inte önskar abonnera hela restaurangen går det även bra att göra en reservation för ett större sällskap i restaurangen de kvällar vi har övriga gäster i lokalen.

Kom och upplev share food på farang!