Jullunch

Vi serverar våra menyer som vanligt under december istället för julbord och vår köksmästare har komponerat två väl sammansatta menyer som serveras under lunchen.

Jullunch på Farang

En lunch på Farang är en resa till sydostasiatisk matkultur.
Att dela en meny vid bordet är ett socialt och trevligt sätt att njuta av Farangs olika sydostasiatiska rätter. Vid valet av meny, vänligen ta i åtanke att hela bordet serveras samma meny. Självklart går det bra att få vegetariskt alternativ även till de längre menyerna.
Dessa två menyer nedan serveras mellan den 26 november – 20 december.

Önskar ni en lite kortare lunch kika gärna på vår ordinarie lunchmeny

Lunchmeny

Något gott att dricka

Naturligtvis ska du även kunna dricka något gott till lunchen, vår sommelier har därför tagit fram vinrekommendationer som komplement till smakerna genom hela menyn.
Vi har givetvis trevliga alkoholfria alternativ för de som önskar.
Vår serviceinriktade och kunniga personal på Farang, är alltid villig att hjälpa till att hitta de bästa kombinationerna och smakerna för den ultimata måltiden! Fråga gärna om du är osäker på vilka smaker som passar bra ihop.

´SUAN PLU ROYAL´ 595;-/person

GRÖNMUSSLA MED RÖD ´NAHM JIM´
algkaviar, koriander

SASHIMI PÅ VIETNAMESISKT SÄTT
asiatiska örter, svartrisvinägerdressing

SOFTSHELL CRAB MED GRÖN MANGOSALLAD
mynta, grön ´nahm jim´, jordnötter

KRISPIG GRIS MED PLOMMONKARAMELL
palmsocker, risvinäger, rostad lök

´MORNING GLORY´, SALT & PEPPER TOFU
vattenkrasse, pak choy, krispig gyllene silken tofu

OXKIND I RÖD CURRY
sockerärtor, kokosgrädde, limeblad

THAI JASMINRIS

´PHANANGAN BOUNTY´
ungkokosglass, saltkaramell,
kristalliserad choklad, vispad kokos

 Menyn serveras endast för hela sällskapet

´SUAN PLU ´     475;-/person

GRÖNMUSSLA MED RÖD ´NAHM JIM´
algkaviar, koriander

 SOFTSHELL CRAB MED GRÖN MANGOSALLAD
mynta, grön ´nahm jim´, jordnötter

 KRISPIG GRIS MED PLOMMONKARAMELL
palmsocker, risvinäger, rostad lök

 OXKIND I RÖD CURRY
sockerärtor, kokosgrädde, limeblad

 THAI JASMINRIS
´PHANANGAN BOUNTY´
ungkokosglass, saltkaramell,
kristalliserad choklad, vispad kokos

 Menyn serveras endast för hela sällskapet

VINREKOMMENDATION

CHAMPAGNE
NV Charles Collin, Brut, Champagne, France 165;-/glas, 895;-/flaska

VITT VIN
2017 Weingut Prager, Riesling Steinriegl Federspiel, Wachau, Austria 139;- /glas, 695;-/flaska

RÖTT VIN
2015 Bertani, Secco-Bertani, Veneto, Italy135;-/glas, 655;-/flaska

SÖTT VIN
NV Enoki Shuzo, Kijoshu Hana Hato Oak, Hiroshima, Japan 135;/glas, 995;-/flaska (50cl)