Cocktails

Farangs rymliga cocktailbar erbjuder en informell miljö med en avslappnad och vänlig atmosfär bland gemensamma barbord och omgivande soffor. Den imponerade bardisken i betong är uppbackad av ett stort sortiment av hantverksmässigt tillverkade spritsorter från småskaliga producenter. Dessa utgör grunden till våra cocktails här på Farang. Förutom barplatser erbjuds små sittgrupper bekvämt utspridda i lokalen.

Klassiska drinkar

Våra bartenders vårdar konsten att blanda drinkar från en repertoar som sträcker sig från gamla klassiker till nya innovativa drinkar med en asiatisk influens och friskhet. De sätter en stolthet i sitt hantverk och spenderar otaliga timmar i att förfina nya idéer och smakkombinationer med personlighet och djup.
Men framförallt är våra bartenders hängivna till den sanna konsten att få er att känna er välkomna, med en ambition att ni ska njuta av varje ögonblick ni spenderar hos oss. Som era värdar är de övertygade om att ett vänligt välkomnande i en avslappnad miljö är en väsentlig ingrediens för en perfekt cocktail-upplevelse. Våra bartenders anstränger sig till det yttersta för att tillhandahålla ett ställe där ni kan slappna av, dricka, äta och njuta till det yttersta.

Always@Farang

Här kan du hitta våra signatur-cocktails, de som alltid finns tillgängliga på vår meny. De drinkar som våra gäster berömmer och reser långväga ifrån för att njuta av. Dessa har förtjänat en stående plats på vår drinklista av en anledning. Våra bartenders vill därför gärna utmana er att gå utanför er invanda repertoar, prova något nytt och hitta er egen Always@Farang favorit.

Always@Farang är inspirerad av asiatisk estetik och smak och är en utmärkt ingång till Farangs cocktailvärld. Vi lägger stor vikt på friskhet och smakdjup och här hittar du något för alla. Har ni en gång smakat någon av dessa fantastiska kreationer tror vi att ni kommer förstå vår besatthet. Våra Always@Farang cocktails är ett utmärkt komplement till de väldoftande smakerna hos Farangs sydostasiatiska kök. Till och med en Bloody Mary kan få en Asiatisk touch här på Farang. Fräsch i smaken och fantastisk att titta på!

Only@Farang

På denna lista hittar ni cocktails som speglar det unika hantverket hos var och en av våra talangfulla och engagerade bartenders. Det är här som var och en av dem får chansen att lämna sitt avtryck och avslöja sina specifika färdigheter. Only@Farang ger dig en inblick i den professionella bartenderns värld. Inspirerad av Farangs mat, vad som just är i säsong eller kanske en nytillkommen spännande spritsort sätter våra bartenders sin egen prägel på Only@Farang.

Upplev fantasifulla smakkombinationer, subtila nyanser och högklassiga spritsorter som tar er cocktailupplevelse till nya höjder! Ett perfekt val när du vill prova någonting som du inte kan hitta någon annanstans. Förvänta dig det oväntade och bered dig på att bekanta dig med överraskande ingredienser som förhöjer din cocktail. Vår Only@Farang lista uppdateras regelbundet.

Classic@Farang

De cocktails som ni hittar under Classic@Farang är en hommage till några av historiens mest välkända drinkar. Våra bartenders har en stor respekt för den klassiska cocktailkulturen med en ambition att bevara hantverket som ligger bakom en välgjord drink genom en professionell tillredning och en respektfull metodik.

En klassiker kommer alltid med en historia, den ena mer fascinerande än den andra. Våra bartenders serverar er gärna sin favorit bland klassikerna ackompanjerad av dess unika historia. Utbudet av utsökta klassiker är nästintill bottenlöst och vi väljer ut nya drinkar till Classic@Farang med jämna mellanrum.

Kom och upplev share food på farang!