2013_04_18_tk_farang_stockholm_0433_final

TAKE AWAY FRÅN FARANG

divider_white

Rätterna lämpar sig mycket bra att dela med sitt sällskap och alla serveras med nykokt jasminris.

Lunch 
Tisdag - fredag 11,30-13,30

Middag
Måndag - fredag från 17
Lördag från 16

Större sällskap? 
Är ni fler än 10 personer går det bra att boka en buffé från oss. 
 

FUJI7207

take away buffé / Festbuffé

divider_white

Boka buffé från oss om ni är ett sällskap på fler än 10 personer. Upphämtning sker på restaurangen och då är maten färdiglagad och varm - redo att ätas. 
Buffén går att beställas alla dagar vi håller öppet i restaurangen. Vi kan givetvis ordna med leverans hem till er och det går att hyra uppläggningsfat från oss.

STÖRRE MENY á 575:- / person
RISCHIPS MED RÄKOR ´CHILI JAM´ citrongräs, böngroddar
SOM TAM, GRÖN PAPAYASALLAD rostade jordnötter, tamarind, långbönor
BRYSSELKÅL  & SPETSKÅL´SATAY´ jordnötsrelish, koriander, lime
WOKAD BROCCOLI & CARLI PAPRIKA salladskål,´yellow bean´ dressing, ingefära
OXKIND I RENDANG CURRY thai aubergine, kokosgrädde, limeblad
THAI JASMINRIS

MINDRE MENY á 375:-/ person
RISCHIPS MED RÄKOR ´CHILI JAM´  citrongräs, böngroddar
SOM TAM, GRÖN PAPAYASALLAD rostade jordnötter, tamarind, långbönor
OXKIND I RENDANG CURRY thai aubergine, kokosgrädde, limeblad
THAI JASMINRIS

Buffén går att få vegetarisk om så önskas, då gäller det för hela sällskapet.

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi till er. Vi behöver ett par dagars framförhållning.
(Vänligen observera att detta är en förfrågan, inte en färdig bokning.)