Catering

Just nu har vi fullt fokus på att ta hand om de gäster som kommer till oss på restaurangen,
vi har därför lite svårt att boka in fler events under november och december.

Farang kan leverera sin unika måltidsupplevelse även utanför restaurangens väggar med ett flexibelt upplägg som passar allt från små sittande middagar till stora mingel.

Vad är en farang? Den nyfikne västerländske resenären som vill komma närmare den sydostasiatiska kulturen på behörigt avstånd från massturismen. Det är såna vi är. Nyfikna, med ett genuint intresse att, genom maten, finna kärnan i de kulturer vi kommer i kontakt med. Med grunden i det thailändska köket och tydliga inslag från Vietnam, Indonesien och Malaysia har vi tagit med oss essensen från de sydostasiatiska köken och skapat ett smakrikt matkoncept med hantverket i centrum där vi bygger alla smaker från grunden.

Vår mat viskar inte, den tar för sig smakmässigt och bjuder på en smakresa som, likt minnen från en bra resa, dröjer kvar länge.

Farang Experience är namnet på vårt cateringkoncept. Vi vill bjuda på en upplevelse som är fullt jämförbar med ett besök på Farang och därför har vi arbetat fram menyer som ska passa för olika typer av evenemang och sammanhang. Hantverket är vårt DNA, där kompromissar vi aldrig. Därför följer det alltid med en kock när ni bokar Farang Experience som ingår i priset. Det säkerställer att all mat håller samma höga kvalitet i smak och presentation som när ni kommer till oss och äter.

Vi kan kombinera finger food och share food helt utifrån era behov och/eller leverera en sittande middag vid dukat bord. Farang Experience går att boka för en handfull personer eller flera hundra.
Vi skickar gärna med vår egen personal vid en catering även för servering och eventuell barservering.
catering@farang.se

Kom och upplev share food på farang!