Dryck

På Farang har vi ett brett utbud av olika drycker som komplement till våra menyer. Det går även bra att komma till vår bar för att njuta av någonting gott i glaset.

Vår strävan är att våra gäster ska njuta av god mat och dryck i kombination. Mestadels utgår vi därför från vår meny när vi väljer viner till vår vinlista. Givetvis har vi även en hel del drycker på listan bara för att vi tycker så mycket om dem.

Vita viner gjorda på aromatiska druvor samt röda viner med mycket frukt och mjuka tanniner passar utmärkt till det asiatiska köket och vi har en förkärlek till Riesling från Tyskland och Pinot Noir från USA. Vi har ungefär 100 olika Rieslingviner på vinlistan. Vi har ungefär 100 olika Rieslingviner att botanisera bland i vår vinlista och vår kunniga personal hjälper er gärna att hitta just er favorit.

Förutom vinerna med dessa två favoritdruvor finns bland annat en hel del klassiska viner från gamla världen, då främst de stora vinhusen i Bourgogne och Piemonte.

Vin, cocktails och öl

Att välja rätt dryck till maten är högst personligt och ibland är det annat än vin som lockar.
En välblandad cocktail med smaker från Asien förhöjer smakupplevelsen och ger en möjlighet att testa någonting nytt.

Om ni hellre vill avnjuta en god öl passar det utmärkt som alternativ till asiatisk mat, vi har ett representativt utbud av asiatisk öl som passar utmärkt till maten vi serverar.

Vi har även bra alkoholfria alternativ som till exempel oolongte från Taiwan, druvjuice från USA och äppelmust från Frankrike.

Vi guidar er gärna till ert dryckesval

Fråga oss om du vill ha hjälp med att välja dryck till maten, matsalspersonalen bistår villigt med sin kunskap om våra drycker och guidar er gärna med ert vin- och dryckesval.

Kom och upplev share food på farang!