Vin från hela världen

På Farang har vi en förkärlek till Riesling från Tyskland, Pinot Noir från USA, samt klassiska viner från gamla världen men alla vinproducerande kontinenter finns representerade i vår vinlista.

Stort utbud av vin

På Farang vill vi ge er möjligheten att hitta det perfekta vinet till den meny ni väljer.
Vinlistan är under ständig utveckling och förbättring och har utökats med en hel del producenter och områden sedan vi öppnade.
Våra rätter som serveras har mycket smak av chili, citrongräs och ingefära bara för att nämna några ingredienser och vita aromatiska viner samt röda viner med mjuka tanniner och mycket frukt passar utmärkt till det asiatiska köket.

Riesling

Vår källare innehåller ungefär 100 olika Rieslingviner vilket betyder att vi har ett av de största utbuden av Riesling i Sverige. Vi siktar främst in oss på tre olika områden i Tyskland- Mosel för de eleganta och halvtorra vinerna, Rheingau för de torra vinerna med högre mineraltoner samt Pfalz för det lite varmare klimatet där det produceras smakrikare Rieslingviner.
I Pfalz finns Dr Burkling-Wolf som är en av Tysklands största familjeägda vinproducent, från dem har vi för tillfället 21 olika viner.
Riesling från Alsace i Frankrike samt Wachau i Österrike finns givetvis också med på listan.
Vi hjälper er gärna att hitta er egen favorit bland våra Rieslingviner och vi serverar ett urval av dem även på glas.

Pinot Noir

När det kommer till röda viner ligger tyngdpunkten bland våra vinetiketter på Pinot Noir. De fruktiga tonerna tillsammans med de mjuka tanninerna är en bra kombination till de kraftiga currys och smakrikare rätterna vi serverar på Farang. Vårt urval av denna förnäma druva hämtar vi främst från Kalifornien, USA och Bourgogne i Frankrike.

Övriga druvor samt områden

Vi har givetvis mer än Riesling och Pinot Noir på vår vinlista och viner från alla vinproducerande kontinenter finns representerade i vårt gedigna sortiment.

För uppdaterad vinlista klicka er gärna in på Star Wine List

Kom och upplev share food på farang!