Mat för alla sinnen

På Farang serveras maten i enlighet med det sydostasiatiska tankesättet. Share food, delade rätter, gör måltiden till en social upplevelse där du tillsammans med ditt bordssällskap delar maten och njuter av samvaron. God mat, stämningsfull atmosfär och en avkopplande helhetsupplevelse är vår filosofi.

Vår mat baserar sig på bra råvaror, genuint hantverk och gedigen erfarenhet av den sydostasiatiska matkulturen. Allt tillverkas i restaurangen utan genvägar. Som gäst har du dessutom full insyn i vårt öppna kök och du kan från första parkett se när vi tillagar din mat.

Mat tillagad från grunden

Farang investerar både tid och kärlek på att skapa fräscha, intensiva och aromatiska smaker. Vi föredrar råvaror som införskaffas hos närproducenter. Det grundläggande för vår matlagning är örter och grönsaker – vilket självklart bildar en bra utgångspunkt även för kvalitativa vegetariska rätter.

Genuin asiatisk mat från Thailand, Malaysia, Indonesien och Vietnam

Vår mat framhäver i första hand harmonin som skapas mellan kombinationen av heta, syrliga, salta och söta smaker. Aromatiska buljonger, fräscha sallader och curry är en elementär del av rätterna.
Vi har några signaturrätter som är oerhört populära och alltid kommer finnas på menyn. Vår friterade soft shell krabba med grön mangosallad och mynta samt den krispiga grisen i palmsockerkaramell är två av dem.

Share Food

På Farang serveras rätterna i skålar och på fat som ställs mitt på bordet och alla i sällskapet delar på dessa rätter. Vårt sätt att servera maten skiljer sig på så sätt från många traditionella restauranger där var och en av gästerna beställer sin egen maträtt.
Share food inbjuder till en social och avslappnad upplevelse.

Även våra färdigkomponerade menyer serveras som share food och anländer till bordet i sin egen takt. Det finns ofta flera rätter vid bordet samtidigt under måltidens gång och dessa kan med fördel blandas på tallriken så att man samtidigt kan njuta av flera olika smaker.

Kom och upplev share food på farang!