En välkomponerad meny

Farangs meny är baserad på yrkeskunskap, kvalitativa råvaror, genuint hantverk och gedigen erfarenhet av den sydostasiatiska matkulturen.

Farang Meny Vinter 2021

Allt på vår meny tillagas i restaurangens eget kök, utan genvägar. Vi investerar både kärlek och tid för att skapa spännande, intensiva och fräscha smaker. Som gäst har du full insyn i köket och kan se när maten tillagas.

Välj en meny

Vi rekommenderar varmt att du och ditt sällskap beställer en av våra färdigkomponerade menyer vid ert besök på Farang. Är ni ett större sällskap är det dessa menyer som erbjuds.
Menyerna är sammansatta för att skapa en så komplett matupplevelse som möjligt och få ett prov på hela spektrat av spännande smaker vi erbjuder. Vårt share food-koncept lämpar sig för såväl större som mindre sällskap, då alla runt bordet delar på maten som serveras.

Så fungerar det

Den asiatiska måltidens gång skiljer sig från den klassiska förrätt-, varmrätt- och dessertserveringen och vår meny är inget undantag. Väljer ni en färdig meny anländer först snacks (hur många beror lite på vilken meny ni väljer), sedan kalla fräscha rätter, varma rätter och till sist dessert.
Principen för menyerna är att rätterna anländer till bordet i egen takt, det finns ofta flera rätter vid bordet samtidigt under måltidens gång.

Om ni istället väljer att sätta ihop er egen meny är det lagom att beräkna ett eller två snacks per person, en rätt per person samt en extra rätt för hela sällskapet. Vi rekommenderar att alla rätter delas sällskapet emellan.
Personalen på Farang är alltid villig att hjälpa till att hitta de bästa kombinationerna och smakerna för den ultimata måltiden!
Gäller er bokning för ett större sällskap är det våra färdigkomponerade menyer vi serverar.

Kom och upplev share food på Farang!